24/7 Service

ICS is 7 dagen per week, 24 uur per dag, telefonisch bereikbaar voor spoedeisende vragen. Een geruststellend idee als u bijvoorbeeld uw Card bent kwijtgeraakt of deze is gestolen. Voor minder urgente vragen staan wij u graag tijdens kantooruren te woord.

Wereldwijd betaalgemak

Online shoppen met een creditcard kan ook gemakkelijk bij buitenlandse webwinkels. Immers, het internet houdt niet op buiten Nederland. Dan is het een zeker gevoel dat u ook in het buitenland kunt betalen met uw ICS creditcard. U maakt dan automatisch gebruik van de voordelen die uw creditcard biedt, zoals Aflevergarantie en Aankoopverzekering. Dat betekent dat u met een gerust hart ook op buitenlandse webwinkels kunt shoppen; van Australiƫ tot Zweden!

Altijd hulp, overal

Helaas komt, net als bij andere betaalmiddelen, ook bij creditcards misbruik af en toe voor. ICS houdt letterlijk dag en nacht de betalingen bij die met uw creditcard worden gedaan. Als wij serieuze vermoedens hebben dat er iets verdachts gebeurt, dan nemen wij onmiddellijk contact met u op om dit na te gaan. Zie ons maar als een waakhond die nooit slaapt.

Achteraf betalen zonder rente

Bij betaling met een creditcard worden de uitgaven pas achteraf in rekening gebracht. U heeft na ontvangst van uw creditcard rekeningoverzicht nog 21 dagen de tijd om het openstaande bedrag te betalen. Indien u gebruik maakt van automatische incasso, dan wordt het te betalen bedrag automatisch overgeschreven van uw bankrekening. Dit gebeurt op de datum die vermeld staat op uw rekeningoverzicht.