Over ICS

Deze website is een initiatief van International Card Services BV (ICS), dé creditcardspecialist en marktleider in het uitgeven van creditcards in Nederland. ICS verzorgt al meer dan 25 jaar de uitgifte, promotie, administratie en transactieverwerking van creditcards van zowel Visa als Mastercard. Heeft u een creditcard die niet door ICS is uitgegeven, check dan bij uw eigen creditcardorganisatie welke voordelen uw Card te bieden heeft.

Activiteiten

International Card Services BV (ICS) is dé creditcardspecialist en marktleider in het uitgeven van creditcards in Nederland. ICS verzorgt al meer dan 25 jaar de uitgifte, promotie, administratie en transactieverwerking van creditcards van Visa en MasterCard. Daarnaast bieden wij onze klanten ook andere financiële diensten en producten aan zoals verschillende verzekeringen en een doorlopend krediet. Card-houders van ICS kunnen rekenen op vele extra’s en onze Servicedesk staat 24 uur per dag, 7 dagen per week ter beschikking van onze klanten.

Historie

ICS is voortgekomen uit de Nederlandse activiteiten van de Bank of America, de eerste bank ter wereld die een creditcard uitgaf. Toen deze bank zich terugtrok uit de Nederlandse markt, werd de creditcarddivisie in Nederland verkocht aan de VSB Bank. Deze fuseerde in 1990 met AMEV en AG Group tot Fortis. ICS is een zelfstandige dochtermaatschappij van ABN AMRO Bank (Nederland) NV. In 2005 nam European Merchant Services het acquiring deel van ICS over.

Toezichthouders

ICS heeft een bankvergunning van De Nederlandsche Bank (DNB). Ook heeft ICS vergunningen van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) voor het aanbieden van krediet- en spaarrekeningen en het bemiddelen in verzekeringen. ICS is geregistreerd in het register van DNB en AFM waarbij alle vergunningen zijn opgenomen.

Klantenservice

De klantenservice van ICS voert als één van de twaalf organisaties in Nederland het ITO kwaliteitskeurmerk. Stichting ITO beoordeelt de kwaliteit van de dienstverlening aan de hand van normen die zijn gebaseerd op klantverwachtingen. Dit certificaat garandeert dan ook een kwalitatief goede klantenservice. ICS is 24 uur per dag en zeven dagen per week bereikbaar.

Contact

Heeft u een ICS creditcard? Op de achterzijde van uw creditcard vindt u het telefoonnummer van de ICS Servicedesk. Heeft u geen ICS creditcard? Bel dan 020 – 6 600 678 of kijk op worldcard.nl om een ICS creditcard aan te vragen.

Bezoekadres
International Card Services BV
Wisselwerking 32
1112 XP Diemen

Postadres
International Card Services BV
Postbus 23225
1100 DS Diemen

Webshops
Heeft u een webshop en wilt u op uw eigen site gebruik maken van het ‘Zeker met je creditcard’ logo? Stuur dan een mail naar zekermetjecreditcard@icscards.nl.