Voordelen van uw creditcard

We kopen steeds meer online. Een jurkje, een paar sneakers maar ook fotocamera’s en tablets. En als we afrekenen, denken we vaak niet aan onze creditcard. Jammer. Want die heeft veel voordelen die andere betaalwijzen niet hebben. Als u online afrekent met uw creditcard zijn de aangekochte producten automatisch verzekerd. En dat is gewoon een fijn gevoel. Op deze website zetten we de voordelen voor u op een rij.

Aankoopverzekering

Vrijwel alles wat u met een creditcard koopt, in een winkel maar dus óók online, is gratis verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging*. Minimaal 180 dagen en soms zelfs een heel jaar. Dit is wel zo prettig als uw net gekochte digitale camera per ongeluk op de grond valt.
* Bekijk de Algemene Voorwaarden

lees meer

Aflevergarantie

Het kan wel eens gebeuren dat een artikel dat u gekocht heeft, niet wordt geleverd. Daarvoor is er de Aflevergarantie: heeft u met uw creditcard betaald dan draaien wij de betaling terug en u hoeft niets te betalen. *
* Bekijk de Algemene Voorwaarden

lees meer

Wereldwijd betaalgemak

Online shoppen met een creditcard kan ook gemakkelijk bij buitenlandse webwinkels. Immers, het internet houdt niet op buiten Nederland. Dan is het een zeker gevoel dat u ook in het buitenland kunt betalen met uw ICS creditcard. U maakt dan automatisch gebruik van de voordelen die uw creditcard biedt, zoals de Aflevergarantie en Aankoopverzekering.* Dat betekent dat u met een gerust hart ook op buitenlandse webwinkels kunt shoppen; van Australië tot Zweden!
* Bekijk de Algemene Voorwaarden

lees meer

Fraudepreventie

Helaas komt, net als bij andere betaalmiddelen, ook bij creditcards misbruik af en toe voor. ICS houdt letterlijk dag en nacht de betalingen bij die met uw creditcard worden gedaan.

lees meer

24/7 service

ICS is 7 dagen per week, 24 uur per dag, telefonisch bereikbaar voor spoedeisende vragen. Een geruststellend idee als u bijvoorbeeld uw Card bent kwijtgeraakt of deze is gestolen. Voor minder urgente vragen staan wij u graag tijdens kantooruren te woord.

lees meer