Met de Aankoopverzekering zijn vrijwel al uw aankopen verzekerd. Maar, er zijn een aantal uitzonderingen.

Vrijwel alle aankopen die u doet met uw creditcard, zijn verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging met de Aankoopverzekering van ICS. Vrijwel alle, want er zijn een aantal uitzonderingen:

  1. Dieren en planten: Is uw nieuwe cactus na een week al dood? Helaas kan ICS niets voor u doen. Tip: neem contact op met de winkelier waar u de cactus heeft gekocht en probeer er samen met hem of haar uit te komen. Grote kans dat u een nieuwe krijgt of dat u uw geld terug krijgt.
  2. Cadeaubonnen en seizoenskaarten: Bent u uw seizoenskaart van uw favoriete voetbalclub kwijt? Dat is heel vervelend. U wilt immers niet voor een gesloten hek staan aankomende zondag. ICS bemiddelt helaas niet in dergelijke gevallen. Waarschijnlijk helpt uw voetbalclub u, als u zich meldt bij de klantenservice.
  3. Drones en accessoires: Zit uw drone (kleine bestuurbare helikopter) vast in de boom of stort deze neer in een meer? Dan kan ICS u helaas niet helpen. Tip: probeer het eerst met een goedko(o)p(er) model.
  4. Entreebewijzen: De kaartjes voor een pretpark die u in de kast had opgeborgen zijn spoorloos verdwenen. Erg balen als u op het punt staat om te genieten van een dagje pretpark met het hele gezin, want ICS vergoedt dit helaas niet. Dit geldt voor alle verhandelbare documenten. Kies dus een veilige plek in huis om toegangskaartjes te bewaren.

Dit zijn een aantal voorbeelden van zaken die niet door de Aankoopverzekering van ICS worden vergoed. Twijfelt u of op uw aankoop de standaard Aankoopverzekering van toepassing is? Lees de Algemene Voorwaarden van de Aankoopverzekering of bel naar de ICS Servicedesk:
020 – 6 600 678. ICS helpt u graag.