Alles over de voordelen van online shoppen

U kent het wel: geen tijd. Het liefst slaat u nog even snel een nieuw jurkje in voor dat feestje, maar wanneer? Als u eenmaal tijd gevonden heeft dan sluit u aan in een ellenlange rij bij de kassa. Als u online shopt, dan kunt u de rij ontwijken en is het meestal morgen al in huis. Handig toch? Lees hier nog meer voordelen van online shoppen:

1. U vermijdt de drukte
Hoeveel mensen ook aan het shoppen zijn, thuis op de bank kunt u online ongestoord uw gang gaan. Een handig alternatief als u geen zin heeft om de drukte in te gaan en de lange rij bij de kassa wilt vermijden.

2. Grote keuze
Online is de keuze reuze. U vindt er een bijna onbeperkt aanbod aan maten en modellen. En u shopt gemakkelijker bij een andere winkel: uw favoriete winkels zitten online tenslotte slechts met een muisklik van elkaar vandaan.

3. Snel prijzen vergelijken
U zoekt een nieuwe wasmachine. Mooi exemplaar gevonden? Speel slim met zoekwoorden in Google en vergelijk de prijs. Binnen no-time heeft u de beste deal.

4. Aankoopverzekering en Aflevergarantie
Als u uw aankopen betaalt met uw creditcard, dan profiteert u automatisch van de standaard Aankoopverzekering en Aflevergarantie.

Aflevergarantie:
Met de Aflevergarantie heeft u recht op hetgeen waar u voor betaald heeft. Kortom: wordt een besteld artikel niet bij u geleverd of heeft u een verkeerd artikel gekregen? Dan kan ICS de betaling voor u terugdraaien als u er zelf niet uitkomt met de verkoper. Dit is vooral bij online shoppen erg handig.

Aankoopverzekering:
Met de Aankoopverzekering zijn vrijwel al uw aankopen standaard 180 dagen verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging, als u met creditcard betaalt. Zowel bij online als offline aankopen. Dus als er een gat komt in uw zorgvuldig uitgekozen feestjurkje, dan bent u hiervoor gewoon verzekerd.