Hoe houd ik grip op mijn creditcarduitgaven?

Betalen met creditcard geeft u veel voordelen. Naast de standaard Aankoopverzekering en Aflevergarantie, kunt u met de creditcard altijd en overal betalen. U ontvangt een keer per maand een rekeningoverzicht van al uw creditcarduitgaven. Op dat moment wilt u natuurlijk niet verrast worden. We geven vier tips om overzicht te houden.

  1. De ICS App: Met de ICS App op uw smartphone of tablet heeft u altijd en overal een actueel overzicht van uw creditcarduitgaven. Ook ziet u direct wat u nog kunt besteden en u kunt uw rekening bekijken en betalen. De ICS App is beschikbaar voor iOS smartphones en tablets en voor Android smartphones. Om de ICS App te kunnen gebruiken moet u eerst ‘Mijn ICS’ activeren. Daarover vindt u hier meer informatie.
  2. Mijn ICS: Mijn ICS is uw persoonlijke omgeving op icscards.nl waar u een compleet overzicht heeft van uw rekeningoverzichten en betalingen. Met Mijn ICS kunt u online eenvoudig, veilig en snel uw Card-zaken regelen; gemakkelijk thuis vanaf uw computer, maar ook als u op vakantie bent.
  3. Betaal maandelijks via automatische incasso: ICS stuurt u iedere maand een rekeningoverzicht. Na ontvangst van dit overzicht heeft u 21 dagen de tijd om de betaling te voldoen. U kunt er ook voor kiezen om het openstaande saldo automatisch van uw bankrekening af te laten schrijven middels een automatische incasso. Als u zorgt dat u uw rekening binnen 21 dagen voldoet, dan betaalt u geen extra kosten. Zo lopen de kosten niet op, en begint u uw nieuwe periode weer met een schone lei. Op deze manier houdt u meer controle over uw uitgaven.
  4. Geld storten op uw creditcard: Het is ook mogelijk om vooraf geld te storten op uw creditcard. Dan heeft u de volledige controle én profiteert u nog steeds van de voordelen van betalen met creditcard, zoals de standaard Aankoopverzekering en Aflevergarantie.