Parkeren in het buitenland? Handig met creditcard!

Een weekje skiën in de Oostenrijkse Alpen, op stedentrip naar Brussel of Hamburg, of even lekker bijkomen aan de Spaanse Costa? Het ligt allemaal binnen handbereik in Europa. En het mooie is: vanuit Nederland bent u overal binnen no-time met de auto. Gaat u erop uit? Vergeet dan uw creditcard niet. Dat scheelt tijd en moeite bij het parkeren.

Parkeren
Met de auto bent u zo in Parijs of Berlijn. Of wat te denken van Budapest, Praag en Brugge? Alleen nog even een hotel of Airbnb en het grote genieten kan beginnen. Maar waar laat u de auto? Een bewaakte parkeergarage is in veel gevallen een prettige oplossing. Daar staat uw auto droog in een veilige omgeving.

Tegenwoordig kunt u in de meeste parkeergarages betalen met uw creditcard. De papieren uitrijkaart wordt daarmee overbodig. Als u aankomt steekt u uw creditcard in de zuil bij de slagboom, waarna u naar binnen kunt. Bij het wegrijden doet u hetzelfde. En dat scheelt. Zo hoeft u niet meer te wachten bij de betaalautomaat. En ook het papieren kaartje raakt u niet meer kwijt. Dat is dus pas echt zorgeloos parkeren.