Tol betalen in het buitenland? Handig met creditcard!

Een weekje skiën in de Oostenrijkse Alpen, op stedentrip naar Brussel of Hamburg, of even lekker bijkomen aan de Spaanse Costa? Het ligt allemaal binnen handbereik in Europa. En het mooie is: vanuit Nederland bent u overal binnen no-time met de auto. Gaat u erop uit? Vergeet dan uw creditcard niet. Dat scheelt gedoe bij tolwegen.

Tol betalen
België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, in bijna alle Europese landen ontkomt u er niet aan: tol betalen. Geen leuke bezigheid, maar als het toch moet, dan het liefst zo snel mogelijk. Gedoe met contant geld en weigerende betaalpassen voorkomen? Betaal tol dan met uw ICS creditcard. In veel gevallen zijn er speciale rijen voor creditcards, zodat u zeker weet dat u uw reis snel kunt vervolgen.

Tolwegen, tanken, parkeren; een creditcard op (auto)vakantie biedt u veel gemak. En wist u dat de creditcard ook handig is voor alle andere aankopen op vakantie? Met de Aankoopverzekering van ICS zijn vrijwel al uw aankopen, ook op vakantie, minimaal 180 dagen verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging. Kortom: op vakantie met de auto? Vergeet uw creditcard niet. Dat is zorgeloos, veilig en snel genieten.